warm én deskundig

Manage je uitstraling

Leer hoe je warm én deskundig overkomt en een klik maakt met je gesprekspartners.

Gesprekspartners bepalen in de eerste minuten van je verhaal of ze met je in zee willen (of niet). Maar waarom heb je met sommige mensen meteen een 'klik' en met anderen helemaal niet? En hoe kun je iets aan je 'klikbaarheid' doen?
In deze training ontdek je waar je staat op de schaal introvert-extravert en daarmee ook hoe je scoort op de impactladder. De vraag is steeds: hoe kun je - vanuit je natuurlijke houding - je zelfverzekerdheid en je gedragsrepertoire uitbreiden, en daarmee je invloed vergroten?

Deze training bieden we ook in-company en individueel aan

Resultaat

In deze interactieve training word je je niet alleen bewust van je eigen 'natuurlijke' houding maar maak je ook kennis met een hele waaier van non-verbale kenmerken om je gedragsrepertoire uit te breiden. Daardoor ben je goed in staat om je uitstraling te managen. Je kent het effect van je persoonlijke uitstraling op anderen en je bent in staat om een ander te 'lezen'. Je kunt jezelf mentaal en in gedrag geloofwaardig en deskundig neerzetten. Je verhoogt je 'klikbaarheid' en hebt een voorsprong in belangrijke gesprekken.

Voor wie

Voor mensen die binnenkort een belangrijk gesprek hebben en die benieuwd zijn welke eerste indruk zij op anderen maken. Mensen die openstaan voor scherpzinnige en respectvolle feedback op hun persoonlijke presentatie. Voor mensen die vakinhoudelijk sterk zijn en verder willen groeien, binnen of buiten hun huidige werkomgeving. Voor mensen die niet geneigd zijn alle aandacht op te eisen, maar ook voor mensen die dat juist te gemakkelijk doen.

Puntsgewijs

  • Je krijgt een analyse van je lichaamstaal waardoor je je bewust wordt van het effect van je gedrag op anderen.
  • Je onderzoekt wat je weerhoudt om jezelf stevig te profileren.
  • Je leert om effectief af te stemmen op anderen, zowel qua gedrag als taal en inhoud.
  • Je maakt een persoonlijk profileringsplan zodat je na de training aan je actiepunten kunt werken.
  • Je krijgt theorie - want kennis geeft kaders - maar ook praktische handvatten die zijn afgestemd op jouw wensen.

Na deze training kunnen we je desgewenst in contact brengen met onze imageconsultant. Velen ervaren dat als een waardevolle aanvulling.

Wil je de cursus afsluiten met een officieel certificaat? Prima: we zijn een erkend opleidingsinstituut.

Lijkt het je wat?

Deze trainingen wordt vaak kort van tevoren aangevraagd, bijvoorbeeld omdat mensen een belangrijk gesprek hebben. Neem contact op voor een afspraak. Je kunt meestal binnen een week terecht. Wil je mee doen aan een groep? Schrijf je dan in via onderstaande knop. Als we jouw reactie hebben ontvangen en je vervolgens een bevestigingsmail hebben gestuurd, ben je verzekerd van een plaats in de door jou opgegeven training. Als je nog vragen hebt, bel gerust!

Toch nog even verder kijken? Kom je er niet uit of wil je advies? Neem dan contact met ons op.

Praktische gegevens van Manage je uitstraling

Tijdsbesteding:

Individueel: 2 x 2 uur
Groep: vanaf 3 deelnemers 1 dag
Deelnemers: Groep van 2 tot 5 deelnemers
Locatie: Utrecht
Prijs

€ 595 btw-vrijgesteld; dagarrangement € 60 per dag

Reserveer je plaats

Momenteel zijn er geen datums beschikbaar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.