Kort en krachtig

Coaching

In al onze trainingen werken we in groepen van maximaal 5 deelnemers zodat iedereen veel persoonlijke aandacht krijgt. Waarom kiezen mensen dan toch voor individuele coaching?

De belangrijkste redenen zijn tijd en agenda. Je bent met individuele coaching minder dagen van de werkvloer af terwijl het inhoudelijk net zo intensief is als een training. Bovendien kan een coachingstraject nóg beter aansluiten bij jouw specifieke leerwensen. Tot slot hoef je niet te wachten tot een training begint, je kunt desgewenst vaak al binnen een week terecht. We maken afspraken die in jouw agenda passen.

Ook als je spreekangst hebt kun je voor individuele coaching kiezen. Het misverstand bestaat dat spreekangst het best in een grote groep gereduceerd kan worden. Onze ervaring is dat dat niet waar is. Spreekangst is een verzamelwoord en kent vijf verschillende oorzaken. Sommige oorzaken van spreekangst vragen juist om een gedegen analyse en een aanpak die veilig genoeg is voor zelfreflectie, maar je wel uitdaagt om een stap verder te zetten.

Leren is voor ons transformeren; we spijkeren niet alleen bij, maar we helpen je de weg naar binnen te vinden. Jezelf ontwikkelen doe je in onze visie niet alleen door tips, trucs en theorieën te volgen. Duurzame (gedrags)verandering ontstaat pas door vanuit verschillende invalshoeken naar je leerwens te kijken: soms door een vaardigheid te leren, soms door je bewust te worden van je gedrag, soms door een mindset en soms door deepdown te kijken wat je aangeleerde patroon is. Pas dan start het leerproces. Na ieder gesprek ga je met genoeg inspiratie en praktijkopdrachten naar huis.

Als je meer wilt weten over onze aanpak lees dan over onze werkwijze.

Aan het eind van het coachingstraject kijken we samen of het voor jou belangrijk is om ook een afspraak te maken met de stemcoach of de imageconsultant. Werken met een acteur is een vast onderdeel.


Wie gingen je voor? Een greep:

  • Een directeur met spreekangst die nu zijn medewerkers met kerst wél durft toe te spreken.
  • Een hr-manager die zich meer en duidelijker wilde laten zien en horen, zodat haar plannen meer weerklank zouden vinden.
  • Een studiebegeleider die haar studenten to the point wilde begeleiden.
  • Een jonge beleidsadviseur in de zorg die zich steviger wilde verhouden tot ervaren collega's.
  • Een leidinggevende die wilde begrijpen waarom zijn medewerkers niet naar hem toe kwamen, zelfs bang voor hem leken te zijn. Hij wilde een betere band met hen opbouwen.

Interesse?

Schrijf je in via de contact pagina, dan bellen we je om een afspraak te maken. Meestal kun je binnen een week terecht.