Train de trainer opleiding: Excellent speechen

De Romeinen wisten het al: wie de retorica beheerst kan ieder publiek in vervoering brengen. In de Angelsaksische landen zijn die stijlmiddelen steeds verder geperfectioneerd en aangepast aan de werkelijkheid van nu. Hoe bespeel je ook het meest kritische gehoor? Hoe verhoog je de ‘plakfactor’ van je verhaal, zodat de boodschap beklijft? Wat is het geheim van topsprekers als Obama, Martin Luther King of Femke Halsema? Welke technieken gebruiken ze? Wat doen ze wel en wat juist niet?

Resultaat

Je kent de technieken van topsprekers en kunt die inpassen in je eigen stijl. Je weet de juiste woorden op het juiste moment te gebruiken en kunt je boodschap letterlijk en figuurlijk een maximum aan zeggingskracht geven.

Voor wie

Je bent een ervaren spreker, maar bent benieuwd hoe je je presentatie nog kunt perfectioneren. Je wilt van professioneel naar excellent speechen. Je kent de finesses van een goede speech. Je weet een duidelijk standpunt te formuleren en hoe je een effectieve spanningsopbouw moet aanbrengen. Maar het kan altijd nog beter, nog scherper, nog overtuigender.

Puntsgewijs

  • We analyseren de geheimen van beroemde sprekers en oefenen met wat we ontdekken.
  • Je verfijnt je gebruik van retorische stijlmiddelen om gestileerd taalgebruik als overtuigingsmiddel te kunnen inzetten.
  • Je leert met je stem precies de juiste snaar bij je publiek te raken en dynamisch te spreken, ook als je teksten moet voorlezen.
  • Je leert het begrip ‘framing’ en hoe kleine verschillen in woordkeus grote invloed hebben op je overtuigingskracht.

Praktische gegevens Excellent speechen

Tijdsbesteding: 1 dag
Deelnemers: maximaal 5 deelnemers, minimaal 2 deelnemers
Locatie: Utrecht
Prijs:

€ 795,- BTW vrij, excl. dagarrangement á € 50,-

Excellent speechen - aanbod 2019
Code Datum Status
 
Neem contact op voor de data van Excellent speechen in 2019

Aanmelden

“Jullie zijn deskundig en hebben een bijzonder efficiënte aanpak die doordringt tot de kern van de zaak.”
-Stedenbouwkundige-