Fout
  • XML Parsing Error at 1:3438. Error 9: Invalid character

Verhuisd!

IMG-20180620-WA0001Wat de Champs-Élysées is voor Parijs, en wat Unter den Linden is voor Berlijn, is de Maliebaan voor Utrecht. Sinds 1 mei houden wij er kantoor, op nummer 51. Goed bereikbaar met bus 8 en per OV-fiets, en nog steeds om de hoek bij Restaurant Buurten.


De vloeren van het historische pand verdragen slechts een beperkt aantal mensen per vierkante meter. Een welkomstborrel zit er daarom helaas niet in. Wil je toch snel een kijken komen nemen? Dan is onze Summerschool daarvoor prima geschikt. Je volgt een compact programma dat rekening houdt met jouw ambitie en leervragen. Tegen een zeer scherp kennismakingstarief.

De Utrechtse Maliebaan werd rond 1630 aangelegd om vooral studenten naar hartenlust te laten maliën. En dan hebben we het over een kruising tussen golf en crocket. Ondertussen is dat een echo uit een ver verleden, maar een sportief tintje heeft de lommerrijke laan nog steeds. Zo peddelden drie jaar geleden de deelnemers aan de Tour de France er overheen.

Valkenburg Trainingen - tdf

 

 

 

 De prachtige huizen uit de 19e eeuw waren ooit de woonhuizen van de rijken. Nu zitten er advocaten, makelaars, ITC-bedrijven en zzp’ers. Maar ter geruststelling: dat zie je niet terug in onze tarieven.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen