Fout
  • XML Parsing Error at 1:3438. Error 9: Invalid character

VT-Summerschool 2018

Valkenburg Trainingen - SummerschoolOnze Summerschool biedt je de kans om een stoomcursusversie van onze populaire trainingen te volgen: Een tweedaagse Persoonlijke profilering & invloed, de tweedaagse De spreekangst voorbij en de eendaagse Het geheim van presenteren uit de losse pols.

Je kunt meedoen met de VT-summerschool van 9 - 13 juli of van 13 - 18 augustus 2018.

 

 

 

Profilering & invloed intensive
In 2 dagen de verkorte versie van de training persoonlijke profilering & invloed.
Een professional zijn is één, maar ook als professional overkomen, is nog een geval apart. Durf je tegenover gesprekspartners uit je comfortzone te stappen en voldoende ruimte in te nemen?
In deze training ontdek je waar je staat op de schaal introvert-extravert en daarmee ook hoe je scoort op de impactladder. De vraag is steeds: hoe kun je - vanuit je natuurlijke houding - je zelfverzekerdheid en je gedragsrepertoire uitbreiden, en daarmee je invloed vergroten?
Je hoeft geen blaaskaak te worden. Liever niet zelfs. Waar het omgaat is dat je jezelf warm en competent presenteert. En natuurlijk kijken we naar een goed verhaal over jezelf, hoe zet je jezelf neer en hoe zorg je dat je ontspannen, vakbekwaam en enthousiast overkomt?

Tijdsbesteding: 2 dagen
Data: dinsdag 10 juli en woensdag 11 juli,
Of woensdag 15 augustus en donderdag 16 augustus
Deelnemers: maximaal 5 deelnemers
Locatie: Maliebaan 51, Utrecht
Tijd: van 9:30 tot 16:30 uur
Prijs VT-Summerschool: € 600,- excl. dagarrangement à € 60,- per persoon per dag
Aanmelden

Het geheim van presenteren uit de losse pols
Uit je hoofd leren? Voorlezen? PowerPoint als spiekbriefje? Niet dus. We leren je hoe je je rode draad van een presentatie zo kunt noteren dat je tijdens je presentatie altijd een ‘routeplanner’ bij je hebt. Dat is het geheim van presenteren uit de losse pols. Deze masterclass tilt je presentaties definitief naar een hoger niveau. Je kunt snel en secuur een pakkend betoog voorbereiden, op basis van een goede, logische structuur. Je weet hoe je de grondbeginselen van de retorica kunt gebruiken om je verhaallijn extra zeggingskracht te geven.

Tijdsbesteding: 1 dag
Data: donderdag 12 juli of vrijdag 17 augustus
Deelnemers: maximaal 5 deelnemers
Locatie: Maliebaan 51, Utrecht
Tijd: van 9:30 tot 16:30 uur
Prijs VT-Summerschool: € 300,- excl. dagarrangement à € 60,- per persoon per dag
Aanmelden

Spreekangst
Spreekangst is een verzamelwoord. Het kan verschillende oorzaken hebben en op verschillende momenten toeslaan. Dus is het belangrijk om te onderzoeken hoe het bij jou werkt.
In deze training dring je stap voor stap je spreekangst terug. In een veilige sfeer dagen we je uit om jezelf krachtig neer te zetten. De groep bestaat uit maximaal vijf deelnemers. Groot genoeg om andere presentatiestijlen te zien en ervaringen te delen, klein genoeg om zelf veel te oefenen.
Na onze vijfstappenmethode ken je de oorzaken van je spreekangst en kun je die hanteren. Je kent bovendien de basisprincipes van een goede presentatie en kunt ze toepassen. Daardoor sta je ontspannen voor een groep en heb je meer plezier in presenteren. En dat merken je toehoorders ook!
Een intensive in spreekangst verhelpen bestaat niet. Om vrijuit te kunnen spreken moet je alle vijf stappen doorlopen. Daar gaat tijd overheen. Daarom een dag in juli en een dag in augustus

Tijdsbesteding: 2 dagen
Data: vrijdag 13 juli en maandag 13 augustus
Deelnemers: maximaal 5 deelnemers
Locatie: Maliebaan 51, Utrecht
Tijd: van 9:30 tot 16:30 uur
Prijs VT-Summerschool: € 600,- excl. dagarrangement à € 60,- per persoon per dag
Aanmelden

Try out: Een laatste check voor belangrijke presentaties!
Het is een gouden theaterwet: geen première zonder eerst een try-out. Om in te spelen, het verhaal te stroomlijnen en te ervaren hoe het publiek reageert. Ook voor een presentatie is een try-out geen overbodige luxe. Steeds vaker vragen klanten ons om even mee te kijken naar de bijna definitieve versie. Is de lijn helder? Is de spanningsopbouw in orde, of zijn er nog momenten waarop de aandacht verslapt? Hoe gebruik je je hulpmiddelen? Voegen ze voldoende toe?
Zo’n laatste check maakt je zeker van je zaak. Zeker bij een belangrijke presentatie blijkt het een zinvolle investering.

Tijdsbesteding: 2 uur
Datum: maandag 9 juli
Deelnemers: individueel
Locatie: Maliebaan 51, Utrecht
Tijd: in overleg
Prijs VT-Summerschool: € 250,-
aanmelden

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen