Persoonlijke uitstraling is te managen

Als je je doel wilt bereiken is het niet alleen belangrijk om goed werk te leveren. Het is ook belangrijk om jezelf te ‘verkopen’. Gesprekspartners bepalen in de eerste minuten van je verhaal of ze met je in zee willen (of niet). Maar waarom heb je met sommige mensen meteen een ‘klik’ en met anderen helemaal niet? En hoe kun je iets aan je ‘klikbaarheid’ doen? In deze training leer je om krachtig, helder en positief over te komen.

Resultaat

Na deze interactieve training word je je niet alleen bewust van je eigen ‘natuurlijke’ houding maar maak je ook kennis met een hele waaier van non verbale kenmerken om je gedragsrepertoire uit te breiden. Daardoor ben je goed in staat om je uitstraling te managen. Je kent het effect van je persoonlijke uitstraling op anderen en je bent in staat om een ander te 'lezen'. Je kunt jezelf mentaal en in gedrag geloofwaardig en deskundig neerzetten. Je verhoogt je 'klikbaarheid' en hebt een voorsprong in belangrijke gesprekken.

Voor wie

Voor mensen die binnenkort een belangrijk gesprek hebben en die nieuwsgierig zijn welke eerste indruk zij maken. Mensen die open staan voor scherpzinnige en respectvolle feedback op hun persoonlijke presentatie.

Puntsgewijs

  • Je krijgt een analyse van je lichaamstaal waardoor je je bewust wordt van het effect van je gedrag op anderen.
  • Je onderzoekt de onderliggende overtuiging van je gedrag en leert technieken om jezelf te managen en bij te stellen.
  • Je leert je te verdiepen in een ander en hoe je hier effectief op kunt afstemmen zowel in gedrag als in inhoud.

Praktische gegevens van Manage je uitstraling

Tijdsbesteding: individueel 4 uur / groep 1 dag
Deelnemers: individueel / groep van 2 tot 6 deelnemers
Locatie: Utrecht
Prijs:

vanaf € 595,- BTW vrijgesteld

Deze trainingen wordt vaak kort van tevoren aangevraagd, bijvoorbeeld omdat mensen een belangrijk gesprek hebben. Neem contact op voor een afspraak. Je kunt meestal binnen een week terecht.

Manage je uitstraling - aanbod 2018
Code Datum Status
MJU6 wo 12 sep Open
MJU7
do 25 okt Open
MJU8
do 15 nov Open
MJU9
di 18 dec Open
Individuele training op afspraak! Neem contact op of stuur een Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Aanmelden

“Een paar weken geleden volgde ik deze training. Het lukte toen niet om de baan te krijgen. Laatst stond er weer een vacature voor directeur. En hoera, deze keer lukte het wel. Dat voelt natuurlijk heerlijk! Bedankt voor jullie aandeel in het geheel. Het heeft beslist geholpen.”
-Schooldirecteur-